Yrityshelposti.fi - Yrityksen perustaminen helposti
apu-esa
Finvoicer Group Oy on palvelun taustalla

Finvoicer Group Oy

Finvoicer Group Oy:n omistajat ovat kaikki pitkän linjan yrittäjiä monilta eri toimialoilta. Haluamme osaltamme kannustaa suomalaisia yrittäjyyteen ja uskomme yrittäjyydellä olevan merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus. Yrityshelposti.fi -palvelun tavoitteena on olla puolueton yrityksen perustamispalvelu, jossa käyttäjälähtöisyys on avainasemassa. Sen lisäksi, että palvelun kautta yrittäjäksi aikova henkilö voi helposti perustaa yrityksen ja valita alkavalle yritykselle haluamansa palvelut kumppanuusverkostostamme, hän saa paljon tietoa yrityksen perustamiseen liittyvistä kysymyksistä palvelun yhteyteen avattavasta uuden yrittäjän oppaasta.

Selkeä, vaiheittain etenevä ja koko ajan yrittäjää neuvova perustamistoiminne takaa sen, että yrityksen perustamiseen liittyvät PRH-lomakkeet liitteineen tulevat kerralla kuntoon. Palvelun käyttö on yrityksen perustajalle maksutonta.

Palvelu on avattu heinäkuussa 2013 ja sen kautta pystyi jo heti aloitusvaiheessa perustamaan toiminimen, avoimen yhtiön, kommandiittiyhtiön tai osakeyhtiön.

Yhteystiedot


Finvoicer Group Oy
Ajurinkatu 2
20100 TURKU
asiakaspalvelu@finvoicer.fi

Kumppanuudet


Tuomas Koivisto
Toimitusjohtaja, osakas
Finvoicer Group Oy
tuomas@finvoicer.fi
0400 318044